Choď na obsah Choď na menu
 


9. 1. 2016

Vstúpte

Blesk
Obrázok
Najlepší, najrýchlejší, najmodernejší je teda iba nový Blesk. Má rýchlosť zo sekundy na 150 km. Ide oveľa rýchlejšie ako puma. Dobré sedenie, držáky. Študenti si ho pochvaľujú.
Cena: 950 galeónov

Dublena
Obrázok
Ani rýchla ani pomalá. To je naša známa Dublena. Pred pár rokmi ,,najlepšia,, metla. No určite na taký Nimbus 2000 nemá. Vhodná pre začiatočníkov. Nemá moc pohodlné sedenie.
Cena : 450 galeónov

Kométa 200
Obrázok
Obyčajná , klasická kométa na lietanie. Vhodná pre začiatočníkov a na hodiny Lietania. Nemá moc dobré pohodlné sedenie no oproti Omelete je lepšia.
Cena : 420 galeónov
 
Nimbus 2000
Obrázok
Pred niekoľkými rokmi bola najrýchlejšia metla na svete. Keďže mágia sa posunula dopredu vytvorili ďalšie a novšie metly. Ale ani Nimbus 2000 nie je určite zlý. Pohodlné sedenie , zarovnané konáriky.
Cena : 620 galeónov
 
Nimbus 2001
Obrázok
Oniečo lepší a krajší ako Nimbus 2000. Nová technika, vylepšené konáriky, lepšie sedenie a krajší výzor.
Cena : 720 galeónov
 
Ometlo
Obrázok
Doposiaľ najpomalšia a najstaršia metla aká bola vymyslená. Nepohodlné sedenie, nezarovnané konce (doslovne ako metla). Je vhodná pre deti.
Cena : 170 galeónov
 
Chrániče
Obrázok
Nič nie je lepšie ako chrániče na lietanie. Ak spadnete alebo niečo také , určite vás tieto chrániče zachránia. Obsahujú magické schopnosti , ktoré ochránia všetky časti tela.
Cena : 120 galeónov
 
Okuliare
Obrázok
Nič nie je lepšie ako Metlobalové okuliare, ktoré vás ochránia pri zlom počasí. Prší? Tieto okuliare sú nepremočiteľné a dobre sa v nich pozerá. Sú na gumičku takže držia určite dobre.
Cena : 70 galeónov
 
Zlatá strela
Obrázok
Obyčajná a klasická zlatá strela , ktorá sa používa hlavne na hranie Metlobalu. Taktiež ju využívme aj v škole keď sa hrajú tunaje.
Cena : 120 galeónov
 
Metlobalová skrinka
Obrázok
Chcete hrať aj doma Metlobal? Nič nie je lepšie ako si kúpiť sadu lôpt, dorážačiek, zlatej streli a ostatných. Je to kufrík zo všetkými výbavami na Metlobal.
Cena : 270 galeónov
 
Všeobecne o Metlobale
Obrázok
 Všeobecná príručka o Metlobale. Môžete tam nájsť pravidlá metlobalu a všetko o tom. Plus dostanete k tomu šál, okuliare a zlatú strelu.
Cena : 170 galeónov
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

kúpa

Mandly Star, 3. 3. 2016 10:09

Chcem okuliare na metlobal.